Akrobatik - Acrobatics

För ett tag sen följde jag familjen för att se en av döttrarna göra nån typ av akrobatik (tror jag) och det var riktigt kul att se! Dom började med de små barnen och deras show och sen äldre och äldre. Det var som att se utvecklingen dom gör för varje år. Jag hade inte den bästa platsen att ta bilder och inte den bästa kameran men jag gjorde mitt bästa iallfall :P

A while ago, I went with the family to see one of the dauthers do some acrobatics (I think) and it was really nice to see! They started with the small children and there show and then older and older. It was like you could see the progress they make for every year. I did'nt have the best spot to take pictures and not the best camera eather but I did my best at least :P
'

Öppna ögonen - Open your eyes

Ibland glömmer jag bort att jag är i Italien. Ibland glömmer jag bort hur det egetligen ser ut där hemma. För ett tag sedan när jag var ute och gick och lyssnade på musik, började jag kolla mig runt om kring och verkligen suga in allt. Jag kollade på gatorna, på husen och allt runt om kring. Italien och Sverige är så olika!!

Sometimes I forget that I am in Italy. Sometimes I forget how it actually looks back home. A while ago when I was out walking and listening to music, I started looking around and really took it all in. I looked at the street, the houses and everything around. Italy and Sweden are so different!!


Jag ska gora mitt basta - I'll do my best

Det känns som om jag inte haft tid att skriva på bloggen eller så kanske det bara är så att jag inte haft lust. Den senaste månaden har varit sa bra! Jag har umgåtts med dom jag älskar här, tagit det lugnt när jag behövt det och haft det mest underbara vädret! Så jag har varit ganska upptagen ;) Hursomhelst, I ska försöka ladda upp några bilder här iallafall, så till exempel pappa som inte har facebook kan få se vad jag har för mig här borta ;)

It feels like I don't have any time to write on the blog or maybe it's just that I don't feel like it. This last month has been so nice! I have spent time with the people I love here, relaxed when I needed and had the most amazing weather! So I have been kind of busy ;) Anyway, I am going to try to at least upload some pictures so at least my dad who does'nt have facebook can have some idea of what I'm doing here ;)

Mitt nya hem - My new home

Nu har jag bott i Fano över en månad och jag trivs jättebra. Jag bor hos en av mina tidigare familjer och kommer stanna där tills slutet av juli / början av augusti. Det är skönt att vara hos en familj jag redan känner och något som gör det ännu bättre är att dom har tre jättesöta kattungar!! Mina dagar nu är fyllda med att leka med barnen, umgås med vänner, fara till stranden och bara ha det underbart! Men utöver detta..Så saknar jag min familj och mina vänner där hemma MASSOR!!

I have now lived in Fano for over a month and I like it very much. I am living with one of my previous families and I am going to stay there until end of July / beginning of August. It's nice to stay in a family I already know and what's even better is that they have this three beautiful kittens!! My days are now filled with playing with the kids, hanging out with friends, going to the beach and just having a great time! But after all..I do miss my family and friends back home A LOT!!


Jag är tillbaka...igen - I am back...again

Jag glömde nästan bort att jag har en blogg. Sorry! Hursomhelst, en del grejer har hänt senaste 3 veckorna och jag har inte skrivit på bloggen för jag har inte internet där jag bor. Men jag ska få det att fungera ändå.

I have almost forgot that I have a blog. Sorry! Well, a few things have happend these last three weeks and I hav'nt written on the blog cause I don't have internet where I live. Well, I'll make it work anyway.

RSS 2.0